Samenwerken begint hier.

Vertel ons meer over jezelf en hoe we je kunnen helpen:

We waarderen je interesse in ons bedrijf en staan klaar om naar je te luisteren. Of je nu vragen hebt over onze producten of diensten, op zoek bent naar advies of gewoon een praatje wilt maken, wij zijn er voor jou. Laat ons weten wie je bent en waar je naar op zoek bent, zodat we je op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn.

vergeet niet de LANDCODE als een u een buitenlandse nummer wilt doorgeven

FAQs.

Ontdek snel antwoorden op veelgestelde vragen. Voor meer informatie staan we altijd voor je klaar!

Ons bedrijf is gespecialiseerd in hardware-engineering op locatie, netwerken, WiFi-installatie, optimalisatie en ondersteuning. We richten ons uitsluitend op zakelijke klanten, zowel nationaal als internationaal. Onze expertise strekt zich ook uit tot consultingdiensten, waarbij we advies geven over diverse IT-gerelateerde zaken. Bovendien bieden we diensten aan op het gebied van websiteontwikkeling en hebben we ervaring als agile product owner, wat ons in staat stelt om flexibel en efficiënt te werken aan projecten.

We werken op twee manieren: op locatie en op afstand. Wanneer het nodig is om directe ondersteuning te bieden of hardware te installeren, komen we graag naar uw locatie toe om het werk ter plaatse uit te voeren. Dit stelt ons in staat om nauw samen te werken met onze klanten en om eventuele problemen snel op te lossen.

Aan de andere kant bieden we ook op afstand ondersteuning aan. Dit kan variëren van het oplossen van technische problemen via telefoon of e-mail tot het leveren van remote services, zoals het configureren van netwerken of het uitvoeren van software-updates. Deze aanpak biedt flexibiliteit en gemak, waardoor we snel kunnen reageren op de behoeften van onze klanten, zelfs als ze zich niet fysiek op dezelfde locatie bevinden als ons team.

Onze kosten variëren afhankelijk van de specifieke eisen van elk project. We zijn flexibel en staan open voor een discussie over de prijs. Ons doel is om transparante en eerlijke tarieven te bieden die passen bij de waarde van onze diensten. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Ja, momenteel richten wij ons uitsluitend op zakelijke klanten om gespecialiseerde diensten en ondersteuning te bieden die aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Klanten kunnen contact met ons opnemen via contactformulier voor meer informatie of om een project te starten. We kijken ernaar uit om met hen samen te werken!

Agile is een projectmanagementmethode die flexibiliteit en snelle respons op veranderingen benadrukt. Het stelt teams in staat om in korte sprints te werken, waarbij prioriteiten worden aangepast op basis van klantfeedback om zo effectief mogelijk te leveren.

We hebben ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van websites voor verschillende bedrijven en branches.

Wij specialiseren ons in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van netwerken, inclusief bekabelde en draadloze netwerken, om ervoor te zorgen dat uw bedrijf altijd verbonden blijft.